Εύκολο μαγείρεμα

Σε όλους τους καλύτερους μας που παλεύουν να μην είστε μόνοι σας και έχουμε την πλάτη σας. Τρώγοντας ένα…

Σε όλους τους καλύτερους μας 🤝 που δεν είστε μόνοι σας και έχουμε την πλάτη σας. Το να τρως τόσο απλό όσο φαίνεται, θέλει χρόνο, επιμονή και αγάπη για να είσαι υγιής. Για όσους δυσκολεύονται να φάνε και για όσους έχουν κακές συνήθειες αυτό το μήνυμα είναι μόνο για εσάς ❤ Σας αγαπάμε! Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο γι’ αυτό δημοσιεύουμε καθημερινά posts για το φαγητό. Για να κάνετε το φαγητό να νιώθετε πιο οικείο και να μετατοπίσετε τη νοοτροπία σας από το κακό και επικίνδυνο στο κανονικό και καλό. Είστε εκτός της οικογένειας Goodly μας ❤. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας στηρίξω. Εάν γνωρίζετε κάποιον που χρειάζεται να ακούσει αυτό, προσθέστε τον με ετικέτα γιατί αυτό μπορεί να είναι ένα ακόμη κίνητρο για μια θετική αλλαγή 🙂 Αν θέλετε να μοιραστείτε τα προβλήματα και το ταξίδι σας. Δώσε μου ένα DM όλα τα αυτιά μου θα είναι μαζί σου κουμπάρα!❤

Related Articles

2 Comments

  1. We’re coming from an eating disorder awareness civil activist clothes company, we’d think you would be a great fit for us to be the business agent. Please communicate to my boss if interested. Have a look on my desc on my page.

  2. We’re working for the rescue eating disorder apparel agency, we would think ur a good candidate for us to be the brand agent. Please talk with my shift manager to apply. Have a peek on our biography.

Back to top button