Εύκολο μαγείρεμα

Μια ρουτίνα προπόνησης μπορεί να είναι ακραία για έναν, αλλά προθέρμανση για έναν άλλο. Δυστυχως…

Μια ρουτίνα προπόνησης μπορεί να είναι ακραία για έναν, αλλά προθέρμανση για έναν άλλο. Δυστυχώς, η σύγκριση μεταξύ μας είναι μια συνηθισμένη πρακτική που είναι «φυσιολογική» σήμερα. Σταματήστε, αυτό είναι λάθος. Όλοι ερχόμαστε σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και ομορφιές. Τελικά μήνα με το μήνα, ακόμη και χρόνο με το χρόνο, αυτές οι προπονήσεις θα είναι προθέρμανση. Γι’ αυτό δεν είναι μια βραχυπρόθεσμη δίαιτα, αλλά μια αλλαγή στον τρόπο ζωής που πρέπει να συμβεί. Σε αγαπάμε! Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο γι’ αυτό δημοσιεύουμε καθημερινά posts για το φαγητό. Για να κάνετε το φαγητό να νιώθετε πιο οικείο και να μετατοπίσετε τη νοοτροπία σας από το κακό και επικίνδυνο στο κανονικό και καλό. Είστε εκτός της οικογένειας Goodly μας ❤ Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας υποστηρίξουμε. Αν γνωρίζετε κάποιον που χρειάζεται να ακούσει αυτό, κάντε τον tag γιατί αυτό μπορεί να είναι ένα ακόμα ώθημα για μια θετική αλλαγή 🙂 Αν θέλετε να μοιραστείτε τα προβλήματα και το ταξίδι σας. Δώσε μου ένα DM όλα τα αυτιά μου θα είναι μαζί σου κουμπάρα!❤

Related Articles

3 Comments

  1. We are working for an eating disorder awareness civil activist jewelry firm, we know you are a great candidate for us to be the company rep. Please have a chat to the shift supervisor if you are available. Have a peep in our insta.

  2. We’re with mental health rights clothes firm, I know ur a great candidate to be the company agent. Have a chat to my branding manager if you’re interested. Have a look on my account.

Back to top button