Εύκολο μαγείρεμα

Μια ρουτίνα προπόνησης μπορεί να είναι ακραία για έναν, αλλά προθέρμανση για έναν άλλο. Δυστυχως…

Μια ρουτίνα προπόνησης μπορεί να είναι ακραία για έναν, αλλά προθέρμανση για έναν άλλο. Δυστυχώς, η σύγκριση μεταξύ μας είναι μια συνηθισμένη πρακτική που είναι «φυσιολογική» σήμερα. Σταματήστε, αυτό είναι λάθος. Όλοι ερχόμαστε σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και ομορφιές. Τελικά μήνα με το μήνα, ακόμη και χρόνο με το χρόνο, αυτές οι προπονήσεις θα είναι προθέρμανση. Γι’ αυτό δεν είναι μια βραχυπρόθεσμη δίαιτα, αλλά μια αλλαγή στον τρόπο ζωής που πρέπει να συμβεί. Σε αγαπάμε! Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο γι’ αυτό δημοσιεύουμε καθημερινά posts για το φαγητό. Για να κάνετε το φαγητό να νιώθετε πιο οικείο και να μετατοπίσετε τη νοοτροπία σας από το κακό και επικίνδυνο στο κανονικό και καλό. Είστε εκτός της οικογένειας Goodly μας ❤ Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας υποστηρίξουμε. Αν γνωρίζετε κάποιον που χρειάζεται να ακούσει αυτό, κάντε τον tag γιατί αυτό μπορεί να είναι ένα ακόμα ώθημα για μια θετική αλλαγή 🙂 Αν θέλετε να μοιραστείτε τα προβλήματα και το ταξίδι σας. Δώσε μου ένα DM όλα τα αυτιά μου θα είναι μαζί σου κουμπάρα!❤

Related Articles

3 Comments

  1. I’m from the equal rights for eating disorder apparel & jewelry company, I am seeing you are a good fit for us to be a business agent. Contact to my brand manager if you’re interested. Come look at my gram.

  2. I’m from the eating disorder rights accessories business, I’m thinking ur a perfect candidate to become a business ambassador. Have a talk with my executive if you are available. Have a peep in my gram.

Back to top button